Valikko

Tuula Haatainen

Osallistu

Ilmoittautumalla Tuulan tukijaksi saat säännöllisesti ilmestyvän kampanjakirjeen. Kampanjakirjeessä saat tietoa kampanjasta, ehdokkaan näkymisestä mediassa, vaalikiertueesta, kannanotoista ja tapahtumista. Voit ilmoittautua kampanjaan mukaan täällä.

 

Lahjoita

Voit myös tukea Tuulan kampanjaa tekemällä lahjoituksen. Pienelläkin lahjoituksella on suuri merkitys. Lahjoittaminen on helppoa ja nopeaa: valitset vain lahjoitettavan summan, jonka jälkeen valitset maksutavan (verkkopankit, luotto- tai maksukortti) ja siirryt maksamaan. Muista syöttää myös sähköpostiosoitteesi, jos haluat lahjoituksesta itsellesi kuitin.

Lahjoittamaan pääset tästä.

Voit myös lahjoittaa tekstiviestillä. Lähetä viesti TUULA20 (20 €:n lahjoitus) tai TUULA50 (50 €:n lahjoitus) numeroon 16499. Tekstiviestilahjoitus toimii Elisan, Saunalahden Telian ja DNA:n liittymillä. Lahjoitus veloitetaan puhelinlaskultasi.

Yli 1500 euron lahjoitukset pankkitilille!

Kampanjan tukiyhdistyksen tilinumero:

Yhteinen Presidentti ry
FI23 1017 3000 2088 46
NDEAFIHH

Tue kampanjaa – Osta villasukat

Voit tukea Tuulan kampanjaa ostamalla kotimaiset villasukat. Sukkien hinta on 25 euroa + toimituskulut. Helsingin Villasukkatehtaan valmistamia sukkia on saatavilla kahdessa eri punaisen sävyssä, oranssisina, sinisinä sekä harmaina. Harmaan sukkaparin hinnasta menee 6,50 euroa kampanjan tukemiseen ja värillisistä sukista viisi euroa.

Pehmeät ja lämpimät villasukat ovat oiva lahja pukinkonttiin!

Osta sukat täältä

 

Osallistu sosiaalisessa mediassa

Somessa kampanjointiin osallistuminen on helppoa ja nopeaa. Jokainen meistä voi vaikuttaa olemalla aktiivinen ja rohkea omissa piireissään: kommentoidaan, keskustellaan, otetaan kantaa ja kerrotaan kaikille miksi juuri Tuula olisi hyvä presidentti. Tuodaan yhdessä esille ehdokkaamme arvoja, mielipiteitä ja kannanottoja.

 

Seuraa ja jaa Tuulan viestiä somessa!

Tykkää Tuulan Facebook-sivuista

Seuraa Tuulaa twitterissä täällä

Seuraa Tuulaa Instagramissa täällä

Kampanjan virallinen aihetunniste on #Tuula2018. Myös slogania #sydäntäsanoa voi käyttää viesteissä.

Somessa jaettavia sitaattikuvia täältä

 

Tule mukaan Tuulan somejoukkoihin!

Tule mukaan Tuulan tukijoiden Facebook-ryhmään. Ryhmässä jaetaan kampanjaideoita, viestitään teemoista, reagoidaan päivänpoliittisiin aiheisiin ja levitetään kampanja-ainestoja. Ryhmään voi liittyä kuka tahansa Tuulan kampanjasta kiinnostunut.

Tuula Haatainen presidentiksi 2018 -ryhmän löydät täältä.

 

Täällä tarvitaan Tuulaa!

Kun vastaasi tulee epätasa-arvoa ja epäoikeudenmukaisuutta edustava uutinen, jaa se ja lisää postaukseen #täällätarvitaanTuulaa sekä/tai #täällätarvitaanTuulaa-kuva. #TäällätarvitaanTuulaa aihetunnistetta voidaan käyttää jakaessa Tuulan arvomaailman vastaisia uutisia.

Näin aihetunnisteella merkityt päivitykset alkavat muodostaa käsitystä siitä, mitä ehdokkaamme tekisi ja mihin asioihin hän puuttuisi. Voit halutessasi käyttää myös kuvaa kommentoidessasi uutisia, Facebook-päivityksiä jne.

 

Muuta someprofiilisi kampanjailmeen mukaiseksi!

Kerro kaikille, että kannatat Tuulaa presidentiksi: ota käyttöön kampanjailme omissa someprofiileissasi!

Coverkuvat

Lataa täältä itsellesi FB-coverkuva

FB-kuvakehykset

Lataa täältä itsellesi FB-profiilikuvakehys viestillä ”Tuula 2018”

Lataa täältä itsellesi FB-profiilikuvakehys viestillä ”Minullakin on sydäntä sanoa”

Lataa täältä itsellesi FB-profliilikuvakehys viestillä ”Mod och hjärta”

Tule mukaan nuorisokampanjaan

Jos olet alle 35 -vuotias nuori, tule tekemään yhdessä Tuula Haataisesta presidenttiä yli 200 nuoren kanssa ympäri Suomen! Ota yhteyttä nuorten kampanjakoordinaattoriin Maria Mäkyseen:

maria.makynen@tsl.fi tai soita 040 529 8113.

 

Osallistu omalla paikkakunnallasi

Täältä löydät yhteystietolistan eri paikkakuntien ”Tuulan tekijöistä” eli kampanjavastaavista ja piirien toiminnanjohtajista. Ota heihin yhteyttä ja kerro, kuinka haluaisit olla mukana Tuulan kampanjassa.

 

Järjestä tilaisuus

Tuulan Haataisen presidenttikampanjassa on kampanjointiin käytettävissä vaaliesitettä, 4 erilaista postikorttia, kampanjaliivejä, heijastimia, ilmapalloja sekä rintanappeja.

SDP:n verkkokaupasta voit tilata kampanjointipaketin

Tuulan vaalikiertueaikataulun voit tarkistaa täältä. Tuulan tekijöiden toivotaan järjestävän tapahtumia myös silloin, kun ehdokas on muualla.

Tulosta täältä juliste, jolla voit mainostaa tilaisuuttasi

 

Pop-up tempaus

Popup-tempauksen toteuttaa muutamankin ihmisen voimin vaikka hankkimalla itsenäisyyspäivän kynttilöitä, rauhan-heijastimia tai muita edullisia tuotteita, ja liimaamalla niihin mainostarran. Mainostarroja ja myyjäistuotteisiin sopivia kortteja voi tilata verkkokaupasta.

Kampanjamateriaalia voi jakaa esimerkiksi ruokakaupan edessä esitteen kera.

 

Järjestä rauhankahvilatilaisuus

Rauhankahvila on vaihtoehtoisten teemojen ympärille rakennettu kahvilatapahtuma. Tapahtuman alkuun näytetään Tuulan tervehdys, joka löytyy YouTubesta. Tilaisuuden voi järjestää esimerkiksi seuraavien teemojen ympärille:

  1. Tasa-arvon Suomi
  2. Ilmastopolitiikka ja kestävä kehitys
  3. Feminismiä politiikkaan – Tuula Haataisen ulkopoliittinen linja
  4. Monikulttuurinen Suomi
  5. Koulutus ja kehitysyhteistyö
  6. Naisten Suomi 100